Pentru parinti

Gradinita Piticii Nostri abordeaza o invatare moderna , o invatare prin experienta , generatoare de progres , o invatare activa si interactiva , o invatare creativa care urmareste sa formeze sentimente si pasiuni pentru nou , pentru inovatia tehnica , pentru creatia artistica , pentru inovarea sociala , pentru descoperirea stiintifica , asa incat din cunostintele date sa rezulte altele noi , originale. Ii ajutam pe copii sa relationeze intre ei, sa-si dezvolte personalitatea,sa-si faca prieteni atat prin joc cat si prin activitati didactice.

In activitatea pe care o desfasuram, curriculum-ul romanesc este imbogatit cu principii preluate din sistemul de invatamant britanic:

  • rapoartele periodice de progres-se realizeaza lunar
  • raportul de evaluare saptamanal
  • atelierul de dezvoltare personala –sustinut de psihologul scolii
  • derularea unor activitati optionale , sub forma de cluburi, prin intermediul carora se creeaza un context flexibil de organizare a invatarii , care
  • motiveaza elevul sa participe activ la derularea procesului educational.
  • participarea la actiuni caritabile
  • newsletter - faciliteaza comunicarea cu parintii, transmitandu-se saptamanal


La Gradinita " Piticii Nostri", sunt programate intalniri periodice intre parinti si cadrele didactice ce lucreaza cu cei mici, intalniri programate de comun acord in functie de programul acestora.

Informarea parintilor se face saptamanal , pe e-mail; parintii primesc informari din partea gradinitei, a educatoarei de la grupa, informari in care sunt prezentate detalii despre parcursul educativ al copilului.

Odata cu depunerea documentelor necesare inscrierii se platesc si contributiile financiare aferente ,respectiv taxa aferenta primei luni de frecventare a programului si transportul in cazul in care acesta a fost solicitat.

Parintii interesati de programele si proiectele noastre, interesati sa viziteze Gradinita " Piticii Nostri", pot suna pentru programare la nr. de telefon 0749177710 , in fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 8.00 si 19.00, sau pot trimite solicitarea pe adresa de e-mail office@piticiinostri.ro